Catalunya Diari

La I Cursa 'Nosaltres també podem' Aspros aplega 500 participants

La I Cursa 'Nosaltres també podem' Aspros aplega 500 participants| Redacció - Fotografia: Iter5

La Lliga Ponent ha viscut l’estrena d’una nova prova, la I Cursa ‘Nosaltres També Podem’ Aspros, una cita que ha nascut amb força peculiaritats i que s’ha desenvolupat en un escenari tan emblemàtic i especial com són les Basses d’Alpicat, sota una climatologia magnífica i una excel·lent organització.

La cursa s’ha celebrat sobre una distància única de 5 quilòmetres, i la jornada també ha inclòs curses infantils, una caminada popular que també ha comptat amb 5 quilòmetres de recorregut, activitats per a la mainada, una masterclass de zumba, música i sortejos, amb la qual cosa n’han pogut gaudir petits i grans. L’organització, a càrrec d’Aspros, ha disposat també moltes més sorpreses, així com preus força populars per a les inscripcions per tal d'assolir el màxim abast possible. En total, la jornada ha mobilitzat uns 500 participants, dels quals prop de 200 corresponien a la cursa, que ha estat l’acte central de la diada.

Pel que fa al recorregut, la sortida i l’arribada han estat situades a la zona adjacent a les pistes d’atletisme de les Basses. Un recorregut circular en el sentit de les agulles del rellotge i sobre un terreny pla, que no presentava dificultats, de manera que era una cursa a l’abast de tothom i que, a més, tenia el valor afegit que permetia col·laborar amb una bona causa.

Pel que fa a les classificacions, el guanyador en l’apartat masculí ha estat l’independent Guillem Farran, que amb un temps de 17 minuts 55 segons ha superat els seus dos companys de podi, Xavier Faus (AE Ekke), amb 18 minuts 04 segons, i Ahmed Hfairi (Fondistes Cervera), amb 18 minuts 21 segons. Marc Aranda, Josep Maria Bergua i Josep Borges s’han classificat entre els llocs quart, cinquè i sisè.

En l’apartat femení, la més ràpida ha estat la independent Maite Rodríguez Manzaneque, amb un crono de 20 minuts 53 segons, seguida de Eli Sala (CA Ribagorçana), amb 21 minuts 57 segons, i de Isabel Pascual (Lleida UA), amb 22 minuts 13 segons. Immediatament després han entrat Laura Domínguez, Ainoa Muñoz i Juani Martínez.

La propera cita de la Lliga Ponent serà un dels plats forts i més esperats de la temporada, la Mitja Marató de Lleida, que se celebrarà el 2 de novembre i que també inclou una cursa de 5 quilòmetres.


Comentaris

envia el comentari