Catalunya Diari

La I Cursa Sant Miquel ja té obertes les inscripcions

La I Cursa Sant Miquel ja té obertes les inscripcions| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Festes de la Tardor

El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha presentat aquest dilluns la cursa amb els seus organitzadors, el Col·lectiu Bordeta.net, donant els detalls de la prova. La carrera serà de 10 quilòmetres i transcorrerà entre els barris de La Bordeta i Magraners. Sortirà a les 09.00 hores de davant del Centre Cívic de La Bordeta i continuarà fins al camp de futbol municipal de la Bordeta, el Decathlon, l’avinguda de les Garrigues, carrer Palauet i carrer Almeria fins a arribar a Magraners, des d’on els corredors tornaran per la nova zona urbanitzada prop de l’institut del barri. L’arribada també serà al Centre Cívic de La Bordeta.

La inscripció ja està oberta i el període per fer-ho acaba aquest dijous, 26 de setembre. De moment, hi ha uns 200 inscrits i s’espera arribar als 400.

L’Ajuntament de Lleida col·laborarà amb la cursa, que comptarà amb una cinquantena de voluntaris i el suport de diverses entitats i empreses de la ciutat, especialment dels barris de La Bordeta i els Magraners. El Col·lectiu Bordeta.net és una entitat amb unes 150 famílies sòcies que treballa per a la dinamització social del barri.


Comentaris

envia el comentari