Catalunya Diari

La II Cursa de la Dona Nayox aplega 1.150 corredores

La II Cursa de la Dona Nayox aplega 1.150 corredores| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaLes participants han fet l’itinerari corrent o caminat, amb la sortida i l’arribada a la canalització del riu, davant de la Paeria. El recorregut de la cursa ha estat les avingudes de Madrid i del Segre fins al Zenkiu i ha tornat pel barri de Pardinyes fins arribar a la canalització.

La tinent d’alcalde Montse Parra, que ha participat en la cursa, i els regidors Txema Alonso i Maria Rosa Ball, han donat suport a les corredores que s’hi han sumat per fer salut i per una bona causa. L’activitat col·labora amb la lluita contra el càncer de mama i destina part de la recaptació de les inscripcions a la Beca Marta Santamaria.


L’Ajuntament de Lleida ha col·laborat en aquesta cursa, que han organitzat Arcadi Climent, Estefania Climent i Ester Tort, del Gogogo Runners, i que ha comptat amb el suport de diverses empreses i voluntaris. Enguany la II edició de la cursa s’ha ampliat a tot el cap de setmana. Dissabte, la Regidoria de Cultura va acollir diverses xerrades i a la tarda es van fer curses infantils per conscienciar també els més petits sobre els beneficis de la pràctica esportiva


Comentaris

envia el comentari