Catalunya Diari

La II Cursa de la Dona Nayox arriba carregada de novetats

La II Cursa de la Dona Nayox arriba carregada de novetats| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La II Cursa de la Dona Nayox tindrà lloc diumenge a les 11.00 hores des de la canalització del riu, a l’alçada de Paeria, i consta enguany d’un recorregut de 5,6 km de llargada. La cursa, que es pot fer caminant o corrent, preveu la participació d’unes 1.200 persones. Les inscripcions es poden realitzar a través del web www.cursadeladonalleida.com.
 
Aquesta competició, igual que l'any passat, té un caire benèfic. Una part de les inscripcions es destinen a la Beca Marta Santamaria. A més, en aquesta edició, s'ha posat a la venda un buff solidari, que té un cost de 9 euros, l'import del qual també es destinarà a la investigació contra aquesta malaltia.
 
Amb l'objectiu de fomentar l'esport i els hàbits saludables, també s'ha organitzat una jornada farcida de conferències i xerrades impartides per reconeguts professionals, que tindrà lloc dissabte a la Sala Alfred Perenya de la Regidoria de Cultura de la Paeria. 
 
El mateix dissabte també es realitzaran diverses curses infantils, una activitat lúdica i participativa que té l’objectiu de sensibilitzar els més menuts sobre els beneficis de la pràctica esportiva. Tots els infants que hi participin tindran una medalla i, a més, es servirà berenar per a tothom.
 
La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, Maria Rosa Ball, juntament amb els organitzadors Ester Tort i Estefania i Arcadi Climent, la responsable de la Beca Marta Santamaria, Carmen Santamaria, i diversos representants de Nayox com a patrocinadors de la cursa, han presentat aquest dilluns els detalls d’aquesta iniciativa.


Comentaris

envia el comentari