Catalunya Diari

La II Cursa Nectarina Atlètica torna dissabte a Alcarràs

La II Cursa Nectarina Atlètica torna dissabte a Alcarràs| Redacció - Fotografia: Cursa Nectarina Atlètica

 
La prova es disputarà el pròxim dissabte 19 de juliol a les 20.00 hores i, per mantenir la seva competitivitat, els guanyadors rebran premis en metàl·lic, així com el seu pes en fruita dolça. Els altres participants també comptaran amb obsequis com un lot de fruita, mitjons tècnics per la pràctica de l’atletisme i una samarreta commemorativa de la jornada. Per tal d’aconseguir un major nombre de participants, paral·lelament a la cursa de 10 quilòmetres, se’n disputarà una de 5 quilòmetres, totes dues puntuables per la Lliga Ponent.


 


Un euro de les inscripcions anirà destinat al Centre Obert d’Alcarràs, aspecte solidari que ha destacat la portaveu del grup de CiU a la Diputació de Lleida, Rosa Pujol: "Us felicito per potenciar els productes del territori per aquest caire social i solidari que li heu sabut donat a la cursa".


 


Les categories, tant masculines com femenines, que entraran en competició seran les de júnior, sènior i veterans A, B i C, segons la seva edat. La primera edició va comptar amb 260 inscrits i, degut a la gran demanda, per aquest 2014 s’esperen més de 300 atletes.


 


L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, ha remarcat que “amb aquesta activitat ajuntem dos aspectes que han d’anar sempre relacionats, com són la pràctica de l’esport i el consum de fruita, on nosaltres som el rebost de Catalunya”.


 


La presentació de la cursa s'ha dut a terme a la Diputació de Lleida. A l'acte hi ha participat Pujol i Serra, a més del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs, Àlex Planes, i l’atleta olímpic resident a Alcarràs, Jackson Quiñónez. Comentaris

envia el comentari