La Marxa Popular del Segrià de diumenge ja s'acosta als 1.300 inscrits

La Marxa Popular del Segrià de diumenge ja s'acosta als 1.300 inscrits| Redacció - Fotografia: Iter5

La Marxa Popular del Segrià arriba el proper diumenge, dia 3 d’abril, a la seva setena edició, i ho fa fidel als seus valors d’esport, cultura i natura, com la resta de jornades que formen part del circuit de marxes saludables Marxa.cat. Les inscripcions continuen obertes.

La prova ja compta a hores d’ara amb 1.271 participants, amb la qual cosa les previsions de l’organització, a càrrec de Km0 Ponent, per al diumenge són molt optimistes.

Es tracta d’una activitat no competitiva, de ritme lliure, oberta a tothom i que reuneix cada any a persones de totes les edats. Les primeres edicions van tenir un recorregut de 21 kilòmetres, aproximadament, i enguany els organitzadors, Km0 Ponent, repeteixen la proposta de tres recorreguts:
Calàndria (14 km) Lleida- Albatàrrec – peu del Tossal de Pedrós – Lleida.
Ganga (21 km) Lleida – Albatàrrec- Timoneda d’Alfés – Tossal de Pedrós – Lleida.
Xamerlic (32 km) Lleida – Albatàrrec- Timoneda – Artesa de Lleida- Tossal de Pedrós – Lleida.

Cap recorregut presenta dificultats tècniques destacables, això sí, és molt important que tothom respectiu la ruta a la qual s’ha inscrit.

Pel que fa als avituallaments, els participants en trobaran de sòlids i líquids en diferent nombre en funció del recorregut. Per respecte als companys que van darrera, es demana agafar només una porció del que s’ofereix. Els participants rebran un vas per anar reomplint a cada control, per minimitzar residus, i en cas que es faci corrent, hi haurà sillons per beure.

Enguany, fidels als principis, s’ha fet un esforç molt important per substituir les begudes ensucrades carbonatades per sucs de fruita molt més saludables. Respectant també la diversitat quant a l’alimentació, hi haurà una opció sense càrnics ni lactis.Comentaris

envia el comentari