Catalunya Diari

La Marxa Popular del Segrià del dia 2 d'abril obre inscripcions

La jornada oferirà tres recorreguts: d’11, 21 i 35 quilòmetres
La Marxa Popular del Segrià oferirà tres recorreguts: d’11, 21 i 35 quilòmetres | LleidaDiari.cat

La Marxa Popular del Segrià ja té a punt tots els detalls per a la seva 9a edició, que es farà el diumenge 2 d’abril de 2017 organitzada per Km0 Ponent, al costat dels Ajuntaments de Lleida, Albatàrrec i Alfés, sota els objectius de promoure la pràctica saludable de l’esport i afavorir el coneixement i respecte de l’entorn i de la pròpia història. La jornada, que s’integra en el circuit Marxa.cat, està oberta a tothom, cadascú la pot fer al seu ritme i per això reuneix cada any milers de participants (més de 3.000 al 2016) tant caminants com atletes de pràcticament totes les edats, i està pensada per fer entre familiars i amics.

Els recorreguts són la novetat més important d’enguany. Hi haurà el recorregut Calàndria, més curt que en altres anys (11 quilòmetres), Ganga (21 km), amb un segon tossalet, i Xurra (35 km) especial, mentre que descansa el Xamerlic. Els canvis han respost a les demandes de la gent, que volia variacions però sense perdre l’essència i amb menys trams de coincidència entre els circuits. El resultat és una marxa més tranquil·la i, a més, a mida de cadascú, menys solapament entre rutes. 

 

Pel que fa a les inscripcions, la Marxa adverteix que és un esdeveniment molt gran i necessita que la gent no s’apunti al darrer moment. Es mantenen els preus de l’any passat només fins el diumenge 26, una setmana abans de la marxa. La sortida, com l’any passat, serà al pati del Campus de la Universitat de Lleida, al carrer Pere de Cabrera. Els horaris de sortida seran lliures per fer una marxa més fluïda però dins un horari concret, i caldrà haver recollit abans l’acreditació. 

Cartell de la 9a Marxa Popular del Segrià | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari