La Milla Urbana Ciutat de Balaguer arriba dissabte amb curses en totes les categories

La Milla Urbana Ciutat de Balaguer arriba dissabte amb curses en totes les categories| Redacció - Fotografia: Iter5

 

Els Runner’s Balaguer ja tenen a punt tots els detalls de cara a la Milla Urbana Ciutat de Balaguer 2016, que enguany se celebrarà aquest dissabte, dia 24 de setembre, a partir de les 17.00 hores. Serà una jornada atlètica competitiva però que tampoc no vol deixar de banda la promoció de l’esport infantil.

La cursa transcorrerà per la zona alta del passeig de l’Estació de la capital de la Noguera. L’aparcament dels vehicles estarà ubicada a la zona de l’estació de tren i serà gratuït.  Els dorsals es podran recollir el mateix dia de la cursa a partir de les 15.00 hores. A més dels corresponents trofeus de cada categoria, tots els participants en els curses infantils rebran una medalla commemorativa.
 
Les categories que estaran en competició seran les de P1, P2, P3, P4, P5, Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Veterans a i B i Sèniors. Els més petits obriran el programa a partir de les 17.00 hores, mentre que tancarà la jornada la cursa sènior masculí a partir de les 18.20 hores. Posteriorment, el Bar1900, promotor de la cursa, oferirà un berenar gratuït.
 
En les últimes edicions, la Milla ha comptat amb atletes de gran nivell, des de la primera edició amb la gran victòria de Rafa Melero, posteriorment dos victòries consecutives de l’atleta olímpic Jose Luis Blanco i la gran victòria del 2015 del’atleta del Runner’s Balaguer, Antoni Carulla. 
 
Enguany, la cursa estrella s’iniciarà a les 18.20 hores i comptarà amb la presència de l’actual campió del món màster José Luis Blanco; d’una de les millors promeses de la província, Roger Sans; de l’atleta que ha guanyat més curses aquest any, Josep Ramon Sanahuja; de l’atleta local Achraf Boufra; i la possible assistència de l’atleta del FC Barcelona Aleix Porras.
 Comentaris

envia el comentari