Catalunya Diari

La Mitja Marató de diumenge compta ja amb 650 inscrits

La Mitja Marató de diumenge compta ja amb 650 inscrits| Redacció - Fotografia: Iter5

Balaguer acull aquest diumenge la Mitja Marató, la de 10 quilòmetres, i la Cursa Solidària de la localitat. Aquesta prova, la segona de la Lliga Ponent i la primera del circuit Mitges de Ponent, ja compta amb 650 inscrits.

Amb aquesta xifra de participants, i atès que encara queden uns dies per a la celebració de la prova, les previsions són optimistes, ja que molts corredors esperen al darrer moment per fer efectiva la seva inscripció.

El Club CE Runners Balaguer i el Club La Sansi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer, són els organitzadors de la competició, que inclou la 27a Mitja Marató, la 8a edició dels 10 quilòmetres i la 3a Cursa Solidària de Balaguer. l recorregut de la Mitja Marató serà molt pla, ideal per fer marques, i el centre neuràlgic de la prova serà el Nou Pavelló de la Inpacsa, que acollirà la sortida i l’arribada. Les curses començaran a les 10.30 hores.

La recollida de dorsals es realitzarà el dissabte a la tarda, de 16.00 a 21.00 hores, al mateix pavelló, que allotjarà també la fira del corredor, i el mateix diumenge al matí abans de les curses. El termini màxim d’inscripció serà quan s'arribi als 1.000 inscrits. Les inscripcions es poden fer a través de la web de la cursa o bé la de la web d'Iter5, que estarà al capdavant del cronometratge de la prova.

Tots els participants rebran una samarreta tècnica de màniga llarga, commemorativa de la cursa, i també unes ulleres per als 400 primers inscrits, una revista, Caldo Aneto, un producte OXD, un producte Henkel i altres obsequis. Es donaran premis per categoria, i els atletes que tinguin premi a la classificació general, no tindran premi a la categoria. Es donarà un trofeu al primer i primera atleta balaguerina. Hi haurà trofeu als tres primers classificats de la categoria general i al primer de cada categoria.

Hi haurà servei de guarda-roba, dutxes i vestidors, a més d’avituallaments en diferents punts del recorregut.

Pel que fa a la Cursa Solidària, és una cursa oberta amb uns drets d’inscripció de 3 euros i tot el que es reculli es destinarà íntegrament a causes benèfiques i ho gestionarà l’Ajuntament de Balaguer. El recorregut, de 5 quilòmetres, transcorrerà íntegrament pels carrers de la ciutat de Balaguer.


Comentaris

envia el comentari