La Mitja Marató de Lleida Memorial Juanjo Garra supera el miler d’atletes

La Mitja Marató de Lleida Memorial Juanjo Garra supera el miler d’atletes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

record especial per l’alpinista lleidatà

El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha assistit a l’acte d’homenatge, abans d’iniciar la prova, en què s’ha recordat la figura de Garra i s’ha lliurat al seu germà Òscar una placa de reconeixement. A més, el seu germà ha corregut la mitja marató amb el mateix dorsal que ho va fer ell, el número 11.

La mitja marató, de 21 quilòmetres, es fa en circuit urbà. Així, els carrers de Lleida s’han omplert de corredors, que han fet el recorregut amb bon ambient i esportivitat. Eliseo Martín i Maria José Pueyo han estat els guanyadors de l'edició d'enguany.

Aquesta és la 21a edició de la Mitja Marató que l’Associació Esportiva EKKE ha promogut per segon any després de prendre el relleu a l’anterior organitzadora, l’AV Balàfia.

Per fomentar la participació de tothom en aquesta jornada esportiva, s’ha organitzat paral·lelament la Milla Solidària. Amb un ambient més familiar, els 400 participants de la prova han fet el recorregut, de 1,6 quilòmetres, pels voltants del gimnàs EKKE. Aquesta activitat s’impulsa amb una finalitat solidària en favor de la Fundació Renal Jaume Arnó. La recaptació de les inscripcions (tres euros de donatiu) es destinen a l’entitat. També hi ha hagut animació infantil i xocolatada per als participants.Comentaris

envia el comentari