Catalunya Diari

La Paeria i la Diputació aportaran 75.000 euros al Força Lleida, que permeten la inscripció del club a la Leb Or

La Paeria i la Diputació aportaran 75.000 euros al Força Lleida, que permeten la inscripció del club a la Leb Or| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El paer en cap ha assenyalat la gran temporada que han protagonitzat els equips lleidatans i la vitalitat dels clubs esportius de la ciutat i del territori i ha assenyalat la importància que té per a la demarcació comptar amb un equip de bàsquet "a la 2A del bàsquet, l’únic fora de Barcelona”. El Força Lleida, en els seus dos anys d’història, ha aconseguit mantenir-se a la Leb Or, sent l’únic equip català que milita en aquesta categoria fora de Barcelona. 
 
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, també ha destacat per la seva banda la importància que les Terres de Lleida comptin amb un equip professional de bàsquet a la ciutat i el territori i ha destacat que l’acord assolit aquest divendres s’emmarca en la col·laboració que manté l’ens provincial amb tots els clubs i entitats del conjunt de les terres de Lleida. 
 
El president del club, Fèlix Gonzàlez, ha agraït el suport rebut per part de les dues institucions i ha remarcat la importància que Lleida sigui un dels 14 equips que competiran “en una de les millor lligues europees”. Gonzàlez ha destacat que aquest suport els permetrà continuar desenvolupant “un projecte diferent i poder competir per a que els joves talents no ens marxin a altres formacions. La gent bona s’ha de quedar amb nosaltres”. 
 
Fruit de l’acord entre la Diputació de Lleida i l’Ajuntament, els clubs del territori comptaran amb un ús preferent del pavelló Agnès Gregori. 


Comentaris

envia el comentari