Catalunya Diari

La Paeria instal·larà una pantalla al pavelló de l'Antorxa per seguir el Barakaldo-Lleida Esportiu

La Paeria instal·larà una pantalla al pavelló de l'Antorxa per seguir el Barakaldo-Lleida Esportiu| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida instal·larà diumenge una pantalla al pavelló municipal dels Camps Elisis (antic Antorxa) per poder seguir en directe el partit de tornada de l’eliminatòria del play off d’ascens a Segona Divisió que disputarà el Lleida Esportiu a Barakaldo.

L’accés al pavelló municipal podrà fer-se a partir de les 19.00 hores, una hora abans de l’inici del partit, per quan ja s’haurà adequat el terra de parquet, amb una catifa de cautxú, i s’haurà instal·lat la pantalla i col·locat les cadires pel públic.

L’esdeveniment està esponsoritzat per algunes cases comercials, com Elecson, que ha facilitat a la Paeria el lloguer dels aparells tècnics per a la visualització del partit en directe.

El Lleida Esportiu viatja a Barakaldo amb la renda d’un gol (1-0), que va aconseguir en el partit d’anada de l’eliminatòria, celebrat el passat dissabte al Camp d’Esports.


Comentaris

envia el comentari