Catalunya Diari

La Sansi Lleida arriba diumenge a la quarta edició

La Sansi Lleida arriba diumenge a la quarta edició| Redacció - Fotografia: Iter5

 

El Club Atletisme Almacelles i el Club La Sansi han organitzat per aquest diumenge, dia 4 de desembre, la quarta edició de la Cursa Popular La Sansi Lleida, que serà puntuable per a la Lliga Ponent en les seves dos distàncies, els 5 i els 10 quilòmetres. La cita compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida i de la Diputació de Lleida, i tindrà com a centre d’operacions la Llotja. 

La jornada arrancarà a les 10.00 hores amb les curses infantils, per donar pas a les proves de 5 i 10 quilòmetres a partir de les 11.00 hores. Tots els participants en aquestes dos proves rebran com a obsequi una samarreta tècnica i una bossa del corredor amb diversos regals de les empreses patrocinadores. 
 
L’organització oferirà també servei mèdic, dorsal amb nom, calaixos de sortida segons marca, carpa de trobada de voluntaris, guarda-roba, massatgistes, llebres a diferents ritmes i més sorpreses, a més d’avituallament al finalitzar la cursa, vestidors, dutxes i WC al gimnàs Trèvol.
 
Pel que fa al recorregut, s’habilitarà un circuit de 5 quilòmetres al qual els participants de la prova llarga hi hauran de donar dos voltes, i que transitarà per carrers com ara l’avinguda de Tortosa, Corregidor Escofet, Comptes d’Urgell, Príncep de Viana, Rambla Ferran i els ponts de Príncep de Viana i de Pardinyes.


Comentaris

envia el comentari