Catalunya Diari

La Sant Silvestre de Lleida compleix 20 anys

La Sant Silvestre de Lleida compleix 20 anys| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El tinent d’alcalde i regidor del Centre Històric, Josep Presseguer, el president de l’AAVV de Jaume I, Jaume Millas, i diversos representants de l’EKKE han presentat aquest dimecres la tradicional cursa del darrer dia de l’any, que posa en valor el Centre Històric i presenta diverses novetats en el recorregut. A més, en l’edició d’enguany l’AAVV de Jaume I i l’EKKE han unit les seves forces per impulsar aquesta iniciativa, que pretén assolir els 1.500 corredors.
 
El regidor del Centre Històric ha remarcat la llarga trajectòria d’aquesta cursa, que ja s’ha consolidat com una de les grans carreres de la ciutat i, per extensió, del país. Per la seva banda, Jaume Millas ha recordat com la Sant Silvestre s’ha anat fent gran de manera progressiva, una iniciativa que va començar gràcies a l’impuls d’un grup d’amics.
 
Els representants de l’EKKE, Iván Espílez i Kike Borràs, han remarcat el salt qualitatiu de la carrera, amb canvis en el recorregut que faciliten la carrera al gran volum de corredors que es preveu aconseguir. El recorregut curt, que s’amplia a 3,7 quilòmetres, s’iniciarà a la plaça Cervantes a les 16.30 hores i passarà per l’avinguda Balmes, avinguda Prat de la Riba, Príncep de Viana, Rambla Ferran i Rambla d’Aragó. L’itinerari llarg, de 10 quilòmetres de distància, començarà a les 17.10 hores al mateix lloc que el recorregut curt i recorrerà Rambla d’Aragó, Prat de la Riba, Princep de Viana, Rambla Ferran, el Camí de Picos, la canalització del Riu Segre, Avinguda Blondel i Rambla d’Aragó. L'empresa Acromat serà el patrocinador principal de la Sant Silvestre 2013.
 
Les inscripcions podran realitzar-se fins el dia 29 de desembre a les 12.00 hores. Més informació i inscripcions a 


Comentaris

envia el comentari