La selecció lleidatana de tennis triomfa a la Transpirineus

La selecció lleidatana de tennis triomfa a la Transpirineus| Redacció - Fotografia: FCT Lleida

 L’equip masculí es va proclamar campió revalidant el títol aconseguit al 2012 a la Transpirineus disputada a Lleida, mentre que l’equip femení va aconseguir el sots campionat per un marge de només una derrota de diferència respecte a la campiona, Girona. El balanç total de victòries-derrotes dels tennistes lleidatans va ser 29-5.
 
En nois, Lleida va acabar primer per davant de Girona, Arriege, Pirineus Orientals i Andorra. En noies la victòria final va ser per Girona, seguida de Lleida, Pirineus Orientals, Arriege i Andorra.
 
Els components de la Selecció Lleidatana femenina van ser Ares Llobera (CT Urgell), Maria Teixidó, Aran Teixidó i Anna Trilla (CT Lleida), i de la masculina Pep Canyadell (CT Urgell), Néstor Giribet (CT Barcino), Gerard Villanueva (CN Lleida) i Gerard Farré (CT Urgell). 
 
Cada equip va estar format per dos alevins i dos infantils dirigits pel Director Tècnic de la Representació Territorial a Lleida de la FCT, Miqui Moreno i l’ajudant tècnic i preparador físic, Jaume Miró, acompanyats per pares i mares dels tennistes. Com a cap de l’expedició a Saint Cyprien hi va ser el president de la FCT Lleida, Ignasi García. Al sopar oficial també hi va assistir el president de la FCT, Joan Navarro.Comentaris

envia el comentari