La Seu celebra diumenge el Festival FutbolNet

La Seu celebra diumenge el Festival FutbolNet| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'UrgellEl Festival FutbolNet, que s'iniciarà a les 10.00 hores a la plaça Catalunya (en cas de pluja, a la sala polivalent de la zona esportiva) de la capital de l'Alt Urgell, està obert a la participació de tots els nens i nenes de 8 a 12 anys, participin o no en el projecte. L'activitat consistirà en la celebració de diversos partits futbol entre un total de 16 equips de 6 jugadors, amb un mínim de 2 noies cadascun. Tots els participants rebran una samarreta com a obsequi.

A les 11.00 hores, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; el diputat provincial de la Diputació de Lleida, Antoni Navinés; la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones, Anna Vives; i el tinent d'alcalde d'Esports, Lluís Biosca, visitaran aquest festival que té com a objectiu presentar a la societat urgellenca el programa FutbolNet en el qual hi participen uns 40 nens i nenes de la Seu d'Urgell, i que fomenta els valors que es deriven de la pràctica esportiva i concretament del futbol.

Participació d'entitats
Paral·lelament, en aquesta matinal dedicada al futbol i als valors també es comptarà amb la presència d'entitats i associacions de la ciutat que han volgut sumar-se al festival com l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, la campanya de civisme 'La Seu és casa teva-Cuida-la!' i l'Associació de Diabètics de l'Alt Urgell. La jornada també estarà amenitzada per les actuacions musicals de la Rolling Band i el DJ Sergi Cava.

Ja des del passat mes d'octubre una quarantena de nois i noies urgellencs, que cursen cinquè i sisè de primària, estan prenent part en aquest projecte. Aquests joves esportistes han estat seleccionats per l'equip tècnic del Consorci d'Atenció a les Persones i el Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu, i ha comptat també amb la col·laboració de l'Escola de Futbol Orgèl·lia (EDFOR), seguint criteris de vulnerabilitat social. L'activitat la realitzen en horari extraescolar al camp municipal de futbol de la Seu i estan dirigits per un equip de monitors esportius formats expressament en la metodologia del projecte FutbolNet.Comentaris
Henton
Hi folks! Noticed a pretty harsh story over at Dave's about the ELS in Riyadh. Overall I had a good enxprieece there myself but I can understand how things could go terribly wrong if one isn't careful. The boss over there is absolutely clear on his motivations money. Anyway, wasn't a bad way to get my feet in the kingdom have moved on to a much better position since.

envia el comentari