Catalunya Diari

La tercera prova de la Copa Rodi Michelin, diumenge al circuit d'Alcarràs

La tercera prova de la Copa Rodi Michelin, diumenge al circuit d'Alcarrà s| Redacció - Fotografia: Suzuki Grau Racing

El circuit d'Alcarràs acollirà aquest diumenge la tercera prova de la Copa Rodi Michelin, una competició que s'havia d'haver dut a terme la setmana passada, però que la climatologia adversa de dissabte al vespre va obligar a ajornar-la fins el dia 26 de juliol.

El Suzuki Grau Racing comptarà amb una nodrida representació en aquesta prova. Àngel Grau, David Giménez, Óscar Mocé i Sergi Sánchez estaran en competició.

L'oval del circuit de velocitat de Alcarràs viurà, per tant, amb una setmana de retard, les emocions d'una esperada matinal de carreres en una competició que té com a premi el Superprestigi Dirt Track de Barcelona.

David Giménez i Àngel Grau figuren segon i tercer en la general de la categoria Open, per la qual cosa compten amb moltes opcions d'acostar-o accedir al primer lloc, ocupat ara mateix per Franc Serra. Per la seva banda, Sergi Sánchez és tretzè i intentarà escalar llocs, igual que lluitarà també per això Óscar Mocé en les dues carreres que queden d'aquesta competició d'Estiu que tindrà continuïtat a la Copa de Hivern. No estarà Ferran Hernández al coincidir la data amb el Campionat d'Espanya de Velocitat a Alcanyís.

Amb entrada gratuïta, els entrenaments començaran a les 8.30 hores i donaran pas a unes carreres que tindran el seu punt culminant en la Super Final Open, programada a 12 voltes per les 12.00 hores.


Comentaris

envia el comentari