Catalunya Diari

La Volta a l'Estany d'Ivars oferirà tres recorreguts

La Volta a l'Estany d'Ivars oferirà tres recorreguts| Redacció - Fotografia: Iter5

 

La Lliga Ponent torna aquest diumenge, dia 13 de novembre, a un primer pla amb la vuitena edició de la Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-Sana, prova organitzada pel Club Atlètic Ivars que a hores d’ara ja ha superat els 500 inscrits. La cursa té la particularitat que el recorregut transcorre en un entorn inigualable, permetent que es gaudeixi alhora de l'esport i de la natura.

La cursa constarà de tres recorreguts: un de 5 quilòmetres (mitja volta a l’estany), un de 10 (una volta sencera) i un de 7 en cadira de rodes. La sortida de les curses de 5 i 10 quilòmetres serà simultània. El punt de sortida de la cursa de 5 serà l'aparcament de l’estany per la zona de Vila-Sana, on prèviament els atletes hi seran traslladats en autocar. La sortida de la de 10 i la de 7 serà al passeig Felip Rodés (davant de l'Ajuntament) d’Ivars d'Urgell. L'arribada serà al mateix lloc per a les tres curses, el punt de sortida de la de 10 quilòmetres.
 
Es repetirà, doncs, el recorregut de les edicions anteriors, per tant la cursa serà mixta (40% asfalt, 60% terra). El recorregut per a la cursa en cadira de rodes serà tot sobre asfalt coincidint amb l'inici de la prova de 10 quilòmetres, fins el creuament amb la carretera cap a Vallverd, on es girarà i es retornarà pel mateix recorregut. Es donarà la sortida 10 minuts més tard que la resta.
 
Des de l’organització, també s’anima a tothom a compartir fotos a través de Twitter o Iinstagram amb l'etiqueta #voltaestany2016.
 
A més dels premis als millors de cada categoria, hi haurà premi al club amb més corredors inscrits, sorteig de regals per a tots els dorsals participants al final de la cursa i bossa del corredor que inclourà una samarreta tèrmica. Hi haurà servei de guarda-roba i guarderia a la sortida de la cursa, i servei de dutxes al Camp d’Esports El Canalet.
 


Comentaris

envia el comentari