L’Actel Força Lleida aconsegueix la segona victòria de la temporada

L’Actel Força Lleida aconsegueix la segona victòria de la temporada| Redacció – Fotografia: Actel Força Lleida

L’Actel Força Lleida ha aconseguit aquest divendres al vespre una nova victòria, i ja en van dos consecutives en dos partits, després de superar el Club Cáceres Ciudad del Baloncesto per 78 a 66 al pavelló Barris Nord de la ciutat.

En el primer quart, el Força Lleida va donar una gran imatge dominant les penetracions, sortint ràpidament al contraatac i sobretot  mostrant-se sòlid en defensa. Així mateix, també es va mostrar efectiu des de la línia de 3, finalitzant aquest primer període amb un gran triple de Garrett Nevels sobre la botzina (29-21). L’equip estava liderat per Miquel Feliu (16 punts i 2 assistències).

En el segon quart, l’Actel ha tractat d’administrar l’avantatge aconseguit al primer temps sense deixar de banda la intensitat i el ritme competitiu que caracteritza al conjunt de la Terra Ferma (16-13); gràcies en part al bon rendiment de Leonardo Demetrio (14 punts i 7 rebots).

Després del descans, ambdós equips es van mostrar imprecisos en el tir, però el conjunt lleidatà es va refer i va mostrar la seva efectivitat en atac amb el tir exterior i mantenint-se actius en defensa (64-53).

En el darrer quart, l’Actel va posar la directa i es va distanciar en el marcador gràcies a les grans actuacions en atac de l’equip i el bon paper col·lectiu en defensa que el van portar aconseguir la segona victòria de la temporada (78-66).