L’Actel Força Lleida guanya al CB Clavijo per 75 a 81 al Palacio de los Deportes de Logroño

El màxim anotador lleidatà ha estat Miki Feliu, amb 21 punts. | Força Lleida

L’Actel Força Lleida ha guanyat aquest divendres al CB Clavijo, al Palacio de los Deportes de Logroño, per 75 a 81, en la jornada número 5 de la temporada 2017-2018. Els lleidatans han començat el partit amb moltes imprecisions i errors no forçats en atac. El CB Clavijo, en canvi, molt encertat des de la línia de 6,75 ha aconseguit un parcial de 20 a 12 que ha provocat que Borja Comenge demanes un minut. Però després del temps mort, l’equip lleidatà, ha entrat ràpidament al partit amb un parcial de 0 a 5, que ha obligat al míster local, Jenaro Díaz, a tornar a parar el partit. Al final del primer quart s’ha arribat amb un avantatge de 3 punts a favor dels locals (20-17).  A l’inici del segon període començat amb un intercanvi de cistelles dels dos equips. L’Actel Força Lleida, des de l’agresivitat defensiva, ha aconseguit frenar el gran encert dels locals en atac. Al final els homes de Borja Comenge han arribat al descans perdent de tres punts (39-36).

El tercer quart els homes de Borja Comenge han començat amb un parcial de 4 a 13, que els hi ha donat un avantatge en el marcador de sis punts (43-49). Malgrat el bon inici dels lleidatans, a partir del minut 25 de partit, han rebut un parcial en contra de 6-0, que ha tornat la màxima igualtat al marcador 49-49. Però gràcies a una jugada de 5 punts consecutius; un triple inversemblant de Djukanovic des de molt lluny i una falta al mateix temps rebuda a Mbaye, ha tornat la màxima diferència al marcador (49-56). S’ha arribat al final del tercer quart amb 54-56. Els últims 10 minuts han començat molt igualats, amb atacs molt fluids pels dos equips. Però gràcies a la bona defensa i el control del rebot defensiu, quan els lleidatans anaven 65-66, han fet un parcial de 1 a 9 que ha decantat la victòria cap als homes de Borja Comenge (75-81). El màxim anotador lleidatà ha estat Miki Feliu, amb 21 punts.