L‘Handbol Pardinyes guanya per la mínima en un final d’infart d’un partit ple daltabaixos

L‘Handbol Pardinyes guanya per la mínima en un final d’infart d’un partit ple daltabaixos| Redacció – Fotografia: Handbol Pardinyes (Arxiu)

L'Handbol Pardinyes Lleida ha tornat a guanyar aquest cap de setmana. Aquesta vegada el partit l'han disputat contra l'Handbol Poblenou, un partit ple daltabaixos que els lleidatans han acabat guanyant per la mínima en un final d'infart.

La primera part va començar el Pardinyes molt dubitatiu en defensa, situació que van aprofitar els barcelonins per marxar amb diferencies de 3 i 4 gols. Tot i així els lleidatans, atacaven bé, amb Eloi Vidal molt encertat des del lateral per permetre atansar-se al marcador i anar al descans 20-21.

La segona part portava la mateixa tònica, fins que una gran actuació de Xavi Bosch sota pals i els llançaments de Dani Sanjuan, permetien la reacció dels groc-i-negres que es ficaven  per sobre al marcador 27-26. A partir d’aquí el partit es va ficar molt interessant, amb moltes exclusions que no permetien marxar als lleidatans.

A falta de 5 minuts el marcador reflectia empat a 38, però la intensitat de la plantilla groc-i-negra va aconseguir anar sempre ficant-se a sobre al marcador. I un atac de Vidal a falta de 4 segons, va permetre aconseguir la victòria final 41-40.