Catalunya Diari

L‘Handbol Pardinyes guanya per la mínima en un final d’infart d’un partit ple daltabaixos

L‘Handbol Pardinyes guanya per la mínima en un final d’infart d’un partit ple daltabaixos| Redacció - Fotografia: Handbol Pardinyes (Arxiu)

 La primera part va començar el Pardinyes molt dubitatiu en defensa, situació que van aprofitar els barcelonins per marxar amb diferencies de 3 i 4 gols. Tot i així els lleidatans, atacaven bé, amb Eloi Vidal molt encertat des del lateral per permetre atansar-se al marcador i anar al descans 20-21.
 
La segona part portava la mateixa tònica, fins que una gran actuació de Xavi Bosch sota pals i els llançaments de Dani Sanjuan, permetien la reacció dels groc-i-negres que es ficaven  per sobre al marcador 27-26. A partir d’aquí el partit es va ficar molt interessant, amb moltes exclusions que no permetien marxar als lleidatans.
 
A falta de 5 minuts el marcador reflectia empat a 38, però la intensitat de la plantilla groc-i-negra va aconseguir anar sempre ficant-se a sobre al marcador. I un atac de Vidal a falta de 4 segons, va permetre aconseguir la victòria final 41-40.


Comentaris

envia el comentari