Catalunya Diari

Laia Ballestero primer fitxatge per l'Associació Lleidatana d'Handbol

Laia Ballestero primer fitxatge per l'Associació Lleidatana d'Handbol| Redacció - Fotografia: Associació Lleidatana d'HandbolBallestero, donada la seva polivalència, pot ocupar les demarcacions d'extrem esquerra i de central. La jove va formar-se a la pedrera del C.H. Sant Joan Despí per passar posteriorment a la plantilla del C.H. Molins de Rei i retornar un any més a l'equip sènior del C.H. Sant Joan Despí.

La jugadora de vint-i-quatre anys, es troba cursant els seus estudis a l'INEFC a Lleida i, tot i que la temporada anterior va estar entrenant durant algunes setmanes amb l'equip, convencent al cos tècnic per les seves aptituds i actitud, no ha estat fins aquesta temporada que ha donat el sí per a la seva incorporació.

El proper dilluns la jugadora començarà la pretemporada amb la resta de la plantilla i, tot i que per motius laborals Laia Ballestero no podrà disputar la totalitat dels partits de la competició, s'espera que pugui ajudar l'equip a obtenir el principal objectiu de la temporada que no és altre que la salvació.

També a partir de dilluns, l'equip lleidatà tindrà a prova a la també jugadora barcelonina Laura Torres, que pot ocupar també les demarcacions d'extrem dret i extrem esquerra. Torres, ha estat vinculada al Club Handbol Sant Quirze les darreres temporades i espera poder demostrar la seva vàlua fent que l'entrenadora croata de l'equip, Marija Zanko, doni el vistiplau a la seva incorporació.


Comentaris

envia el comentari