L’Aquagan CB Lleida cau derrotat al Barris Nord

L’Aquagan CB Lleida cau derrotat al Barris Nord| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

L’Aquagan CB Lleida ha perdut aquest diumenge contra el Draft Gramanet per 55 a 62 al pavelló municipal Barris Nord. Les noies que entrena Jordi Guàrdia han aconseguit arribar al descans amb avantatge al marcador, però les rivals han aigualit les opcions locals de sumar la segona victòria de la temporada.

El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat del regidor d’Esports, Txema Alonso, ha assistit al partit i ha animat les jugadores perquè continuïn treballant i aconsegueixin trencar la mala ratxa. Ros ha desitjat sort en aquesta segona volta de la competició a l’equip sènior del CB Lleida, que fa dues temporades que juga a la Copa Catalunya.

L’alcalde ha participat al descans, juntament amb la presidenta del club, Anna Campos, en el lliurament de premis a les famílies guanyadores de la rifa de Nadal.

L’equip lleidatà és ara cuer a la Copa Catalunya. La pròxima cita serà diumenge que ve a la pista del Cerdanyola.