L'Associació guanya a l'Oar Gràcia de Sabadell per 25 a 36

L'Associació guanya a l'Oar Gràcia de Sabadell per 25 a 36| Redacció - Fotografia: Associació Lleidatana d'Handbol (Arxiu)

 

L'equip entrenat pel croat Miroslav Vujasinovic s'enfrontava aquest cap de setmana a un rival a priori inferior,l'Oar Gràcia de Sabadell, al qual havia vençut per 31 a 22 a la primera volta al pavelló Onze de Setembre.

Les jugadores lleidatanes van sortir fredes a l'inici del partit, donat que eren coneixedores que el seu màxim rival, el KH7 BM Granollers descansava en aquesta jornada i que això podia fer que es situessin líders en solitari.
 
L'Oar Gràcia va sortir amb una defensa oberta que als primers moments va inutilitzar l'atac lleidatàperò que poc a poc, les blaves podrien anar superant. La defensa de l'Associació aguantava lesembranzides d'un gran Oar Gràcia que movia ràpidament la pilota i que amb una mobilitat moltelevada, aconseguia aguantar els primers minuts. Però a partir del minut 10 les jugadores entrenades per Miroslav Vujasinovic, comandades per l'efectivitatgolejadora d'Irina Pop i Jennyfer Nana i les excel·lents intervencions de Mariama Kora (va signar un impressionant56% d'efectivitat a la porteria) feien que les blaves anessin augmentant l'avantatge fins el 10 a 20 al final de laprimera meitat.
 
La segona meitat va començar d'una manera similar, tal i com havia acabat el primer temps, amb una Associacióconcentrada i doblant a les sabadellenques en el primer parcial d'aquest segon temps. La porteria lleidatana eradefensada en aquesta segona meitat pel recent fitxatge de l'associació, Jennyfer García, que va estar a un bonnivell en aquest inici de la segona meitat, però tot i el màxim avantatge en el marcador de 13 gols al minut 10 del segon temps (14 a 27) les jugadores entrenades per Xavier Vilella no van abaixar mai els braços i varen començara remuntar en el marcador el desavantatge adquirit a la segona meitat, de forma que al final del partit elmarcador reflectiria un 25 a 36 a favor de les lleidatanes.
 
La mala notícia del partit va ser la lesió en el turmell de Laia Ribalta a l'inici del segon temps, que la mantindràallunyada de les pistes per un període d'entre 3 i 4 setmanes.
 
Una de les sorpresesde la jornada va ser la victòria de l'Handbol Gavà a la pista del Molins, cosa que fa que la lluitaper dues de les quatre places que donen accés a disputar la fase final de la Lliga Catalana, s'obri a tresequips, Molins de Rei, la Roca i Gavà, doncs sembla que les dues primeres seran ocupades, si res no es torçen aquest tram final de la competició, per l'Associació i el KH7 BM Granollers.
 
El dissabte que ve, a les 19.00 hores al pavelló Onze de Setembre, les lleidatanes disputaran un nou partitdavant el C.H. Ascó.Comentaris

envia el comentari