L'Associació guanya al C.E. Molins de Rei per 30 a 25

L'Associació guanya al C.E. Molins de Rei per 30 a 25| Redacció - Fotografia: Associació Lleidatana d'Handbol (Arxiu)

 

L'Associació Lleidatana d'Handbol s'enfrontava aquest cap setmana al quart classificat, el C.E. Molins de Rei. A la primera volta, les lleidatanes ja havien superat a l'equip barceloní però amb moltes dificultats doncs enaquella ocasió les blaves van estar a remolc al marcador durant quasi tot el matx.

Vibrant partit l'ofert per ambdós equips que arribaven al matx amb dos objectius ben diferents tot i que enfocats en una mateixa línia. Per una banda, l'equip entrenat pel tècnic croat Miroslav Vujasinovic, arribava matemàticament classificat per la final a quatre que tindrà lloc els dies 27 i 28 d'abril, mentreles molinenques apuraven les opcions que tenen per classificar-se per aquesta fase final, doncs ara mateix es troben immerses en una lluita amb altres dos equips com són el BM La Roca i l'Handbol Gavà.
 
L'inici del matx ha estat agafat amb cautela per ambdues esquadres i la igualtat ha marcat els primers minuts (4 a 4 al minut 10). A partir d'aquest moment un lleugera efectivitat superior de les blaves hafet que es comencessin a assolir els primers avantatges. Però la bona labor de les jugadores entrenadesper Isa Rabasa i el seu esperit de lluita no permetien que aquestes diferències superessin els 2 - 3 gols. Nomésunes petites imprecisions han fet que l'Associació assolís un petit avantatge de cinc gols, però que ràpidament ha estat reduït per les jugadores del Molins per arribar al final de la primera meitatamb un ajustat 14 a 11.
 
La segona part ha començat igual que havia acabat la primera. Es mantenien les diferències al marcador tot ique l'Associació ha estat castigada contínuament amb exclusions de les seves jugadores (fins a 7 durant elpartit per 3 de les barcelonines) cosa que ha impedit que marxés abans al marcador.
 
Però ha estat a partir del minut 20 de la segona part, de la mà d'unes efectives Emma, Irina i sobretot
Natàlia, que l'Associació començava a agafar un avantatge important al marcador (28 a 22 al minut 55) queja esdevindria definitiu.En resum, bon partit de l'Associació i el Molins que fa que les lleidatanes continuïn comandant laclassificació i obliga al Molins a no fallar més fins el final de la temporada si vol classificar-se per aquesta final a quatre.
 
El proper partit serà el gran derbi entre primer i segon classificat, Associació i Granollers que probablementdonarà el campió de la lliga regular.Comentaris

envia el comentari