Catalunya Diari

L'Associació guanyar al BM La Roca per 29 a 36

L'Associació guanyar al BM La Roca per 29 a 36| Redacció - Fotografia: Associació Lleidatana d'Handbol (Arxiu)

 

L'Associació Lleidatana d'Handbol ha començat aquest 2015 guanyant a l'equip Felmar BM La Roca, un rival que havia superat les blaves en els últims set partits. No obstant, les jugadores entrenades per Marija Zanko van fer un partit quasi perfecte per aconseguir la victòria.

L'encontre era el segon de la segona volta en la Divisió d'Honor Plata. Les lleidatanes arribaven al matx en plena línia ascendent després de completar un final de 2014 on havien aconseguit els quatre punts que mostra la classificació. A més a més, la derrota de l'OAR Gràcia aquest cap de setmana a la pista de l'Handbol Mislata feia que una victòria de les de l'Associació, les permetria abandonar, momentàniament, els llocs de descens.
 
El partit va començar amb una Associació molt freda damunt la pista, doncs les vallesanes aconseguien superar una i altra vegada, la defensa 5:1 que s'havia plantejat d'inici. D'altra banda, en atac les lleidatanes es mostraven entrebancades doncs no aconseguien situacions clares de gol i és per això que el lluminós reflectia un 9 a 2 en contra al minut 9 del partit, cosa que feia presagiar una autèntica desfeta de les blaves. Però, després d'una rotació a la porteria i el canvi a una defensa 6:0 va esdevenir clau en el transcurs del partit. La defensa va començar a funcionar a la perfecció i Jenny Garcia a la porteria, comptava per aturades la majoria dels atacs roquetencs. Per la seva part, l'atac lleidatà sofria una metamorfosi que feia que les diferents combinacions ofensives superessin una i altra vegada la porteria del BM La Roca cosa que feia que s'arribés al descans amb un resultat favorable per les lleidatanes de 16 a 18.
 
No semblava el mateix equip que havia començat el matx. A la segona meitat, el recital blau va estar inapel·lable. L'equip liderat per Jenny García a la porteria i Emma Precup en atac, i la millor intensitat defensiva que han mostrat les blaves en els darrers anys en aquesta segona part, van fer que les diferències anessin augmentant fins el 23 a 33 que reflectia el marcador en el minut 53 i que feia que el partit quedés totalment sentenciat. Només una sèrie de precipitacions en atac i un cert relaxament en defensa van fer que les roqueroles s'atansessin al marcador per deixar el 29 a 36 final.
 
Així doncs, victòria importantíssima per l'Associació Lleidatana que ha tingut en Lucia, Irina i Emma com a principals golejadores però on tot l'equip ha ratllat a una gran altura. La victòria i, sobretot el joc desplegat a la segona part, fan ser optimistes de cara a assolir l'objectiu de la temporada que no és altre que la permanència. El proper dissabte, el BM Elda Prestigio visitarà l'Onze de Setembre a partir de les 17.30 hores. 
 


Comentaris

envia el comentari