Catalunya Diari

L'Associació jugarà la propera temporada a la Divisió d'Honor Plata

L'Associació jugarà la propera temporada a la Divisió d'Honor Plata| Redacció - Fotografia: Associació Lleidatana d'Handbol (Arxiu)

oferiment realitzat per la Real Federación Española de Balonmano d'una plaça vacant a la Divisió d'Honor Plata femenina d'handbol

La reunió es va allargar fins ben entrada la matinada, ja que la decisió no era fàcil de prendre; s'havien de valorar tant aspectes econòmics com esportius perquè la participació en la categoria superava en aproximadament 20.000 euros el pressupost que s'havia confeccionat per la disputa de la Lliga Catalana.

Pel que fa a l'aspecte esportiu, el director tècnic de l'entitat ha estat el gran valedor de l'acceptació doncs va indicar a la resta de membres de la junta que la participació en aquesta categoria pot fer que les joves jugadores del planter lleidatà continuïn la seva evolució en una lliga molt més competitiva i exigent i que a la llarga serà molt més beneficiós per elles, l'equip i el club.

Aquest dijous al matí, l'entitat blava ha comunicat la decisió al Comitè de Competició de la Real Federación Española de Balonmano i procedirà a la inscripció de l'equip en la competició.

Per altra banda, està previst que aquest divendres, l'entrenadora de l'equip durant la passada campanya, la croata Marija Zanko, doni la resposta definitiva a l'oferta lleidatana per continuar lligada al primer equip de l'Associació una temporada més. Des del club, volen deixar constància que la seva continuïtat no estava lligada en cap cas a la disputa d'una o altra competició, sinó a la resolució d'uns assumptes familiars.


Comentaris

envia el comentari