Catalunya Diari

L'Associació Lleidatana d'Handbol guanya el Memorial Ramon Claveria d'handbol femení

L'Associació Lleidatana d'Handbol guanya el Memorial Ramon Claveria d'handbol femení| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L'equip de Lleida ha jugat tres intensos partits. Al primer, s'enfrontava una Associació Lleidatana molt minvada per les baixes (fins a sis jugadores) a la Fundació H. Roquerol que, igual que les blaves, ha ascendit de categoria aquesta temporada. El partit ha començat molt igualat, però les lleidatanes poc a poc han anat assolint un avantatge al marcador que ha oscil·lat entre els 3 i 5 gols fins arribar al 15 a 10 del descans. La defensa lleidatana es mostrava millor que en partits anteriors tot i que encara es troba lluny del seu punt ideal. La segona meitat ha continuat amb la mateixa tònica que la primera, una Associació inspirada en atac i un equip barcelonés que volia i no podia, fins que al final del matx el cansament de les blaves (només dos canvis en tot el partit) ha fet que les roqueroles s'atancessin al marcador fins el 30 a 27 final. Per les lleidatanes han jugat: Kora (p), Cristina (1), Jenny Nana (2), Natàlia (7), Adela, Rocio (1), Irama (4), Irina (11) i Laia (4).
 
Al següent partit, l'Handbol Amposta ha vençut a la F.H. Roquerol per 29 gols a 28 tot i anar perdent durant bona part del mateix. Al partit que tancava la jornada, lleidatanes i ampostines han disputat un interessant partit que ha començat amb un Amposta molt ferm tot i que els avantatges fins ben arribat el final de la primera meitat han estat favorables a l'Associació. Tot i així, les ampostines arribaven al descans amb un 11 a 12 al seu favor. La segona meitat també ha començat molt igualada tot i que a cinc minuts del final, les ampostines guanyaven per tres gols de diferència, 17 a 20, cosa que ha fet reaccionar les lleidatanes que han pogut recuperar el desavantatge acabant empatant en els darrers segons del partit, cosa que li ha donat el títol de campió del torneig. En aquest matx, les blaves han sortit amb: Kora (p), Cristina (3), Jenny Nana (4), Natàlia (1), Adela, Rocio, Irama (1),Irina (10) i Laia (3).
 
Ara l'equip tindrà una jornada de descans i tornarà als entrenaments divendres que ve per a preparar el següent partit amistós que disputarà el proper dissabte 14 de setembre a les 19.00 hores al Pavelló Onze de Setembre contra el C.H. Ascó.


Comentaris

envia el comentari