Catalunya Diari

L’Associació Lleidatana d’Handbol guanya sense problemes a la Salle Montcada Iste

L’Associació Lleidatana d’Handbol guanya sense problemes a la Salle Montcada Iste| Redacció - Fotografia: Associació Lleidatana d'Handbol

 I així ha estat. Tot i que l’equip ha hagut de jugar en horari poc habitual (10.30 hores) i ha hagut de matinar bastant, l’inici del partit ha tingut clarament color blau. Amb una forta defensa 6:0, les lleidatanes ràpidament s’han posat al davant en els primers parcials, fruit de les continues recuperacions de pilota i sortida al contracop. El marcador al minut 10 ja reflectia un 1 a 10 que pràcticament deixava sentenciat el matx.
 
Aquesta ha estat la tònica del primer temps: imprecisions en l’equip barceloní, que eren aprofitades per les jugadores que entrena Miroslav Vujasinovic per anar eixamplant l’avantatge al marcador. Fins el 6 a 20 del final de la primera meitat.
 
La superioritat lleidatana ha continuat a l’inici del segon temps. Tot i que el Moncada ha pogut marcar dos gols ràpidament, les intervencions de Kora durant el primer tram del segon temps han fet que les barcelonines que poguessin marcat durant els següents 19 minuts, mentre que la resta de l’equip seguia ben aposentat tant en defensa com en atac.
 
Els minuts finals del partit han suposat un intercanvi de gols entre ambdós equips, que ha fet que el resultat fos de 12 a 32.
 
El proper partit tindrà lloc dissabte dia 23, a les 19.30 hores, al pavelló Onze de Setembre de Lleida.


Comentaris

envia el comentari