Catalunya Diari

L'Associació Lleidatana d'Handbol incorpora al primer equip a Laura Torres

L'Associació Lleidatana d'Handbol incorpora al primer equip a Laura Torres| Redacció - Fotografia: Associació Lleidatana d'Handbol

 Torres, que ha militat les darreres temporades al C.H. Sant Quirze, té vint-i-dos anys i ocupa la demarcació d'extrem dret o esquerre. La jugadora vallesana es troba cursant els estudis d'INEFC a la ciutat i va formar-se als equips inferiors del BM Pau Casals de Sabadell. Torres destaca per la seva energia i disciplina i sempre es mostra molt autocrítica i amb moltes ganes de superar-se contínuament, qualitats que han estat determinants per a que l'entrenadora croata de l'equip, Marija Zanko, hagi apostat per la seva incorporació.
 
L'equip lleidatà disputarà el seu primer partit de pretemporada aquest diumenge, dia 7 de setembre, a les 11.15 hores al pavelló Onze de Setembre. Per aquest partit, l'equip lleidatà comptarà amb algunes baixes de jugadores per motius laborals que seran cobertes per algunes de les jugadores de l'equip juvenil que estan realitzant la pretemporada amb el primer equip de l'entitat i que fins ara estan entrenant a un nivell molt elevat.


Comentaris

envia el comentari