Catalunya Diari

L'Associació Lleidatana d'Handbol inicia el 23 de maig la Copa Catalana 'Gonzalo Usero'

L'Associació Lleidatana d'Handbol inicia el 23 de maig la Copa Catalana 'Gonzalo Usero'| Redacció - Fotografia: Pam Queraltó (Arxiu)

 

L'Associació Lleidatana d'Handbol disputarà el proper 23 de maig el primer partit de la Copa Catalana 'Gonzalo Usero' contra el BM Granollers Atlètic i viatjarà al seu camp el proper cap de setmana, els dia 30 o 31 de maig.

L'Associació ha estat englobada al grup B d'aquesta competició, l'únic de tres participants, juntament amb el BM Granollers Atlètic (subcampió de la Lliga Catalana regular i filial de l'equip de Divisió d'Honor) i el Joventut Mataró, novè classificat d'aquesta lliga.
 
Els dos primers classificats de cada grup disputaran els quarts de final de la competició a partit únic el cap de setmana del 13 de juny a la pista del primer classificat del grup i les semifinals i final es disputaran a Blanes el cap de setmana del 20 i 21 de juny. 
 
 
És per això, que l'equip entrenat per Matija Zanko té per davant més de tres setmanes per preparar una competició on les lleidatanes haurien d'aspirar arribar, al menys, a les semifinals si les lesions respecten a l'esquadra blava. En aquest moment Irina Pop i Mariama Kora arrosseguen una sèrie de molèsties que les impedeixen entrenar-se.Comentaris

envia el comentari