L’Associació Lleidatana d’Handbol no coneix la victòria al XIII Torneig Ciutat de Lleida

L’Associació Lleidatana d’Handbol no coneix la victòria al XIII Torneig Ciutat de Lleida| Redacció – Fotografia: Associació Lleidatana d’Handbol (Arxiu)

L’Associació Lleidatana d’Handbol, l’Handbol Amposta i el BM La Roca han disputat aquest dijous, en el mercat de la Diada Nacional de Catalunya, el XIII Torneig Ciutat de Lleida – V Memorial Ramon Claveria. L’equip blau ha empatat el primer partit contra l’Handbol Amposta (13-13), però no ha pogut amb el BM La Roca i ha perdut per 14 a 18.

El primer dels partits del torneig enfrontava els equips de l’Associació Lleidatana i el poderós Handbol Amposta. La primera meitat ha estat dominada per l’equip blau, que aconseguia mantenir un avantatge d’entre dos i tres gols durant bona part de la mateixa. Tot i que alguns errors en la selecció de llançament han fet que l’Handbol Amposta arribés al descans amb un desavantatge de només un gol.

A la segona part, l’equip de les Terres de l’Ebre aconseguia quadrar molt millor l’atac que les lleidatanes (aquestes no han aconseguit marcar el primer gol fins el minut 12 de la segona meitat) i assolia un màxim avantatge de tres gols al minut 13 (8 a 11). Tot i això, una darrera reacció de les blaves ha fet que aconseguís el gol de l’empat a falta de només cinc segons per la finalització del matx.

Al segon partit, l’Handbol Amposta ha aconseguit la victòria enfront el BM La Roca per 21 gols a 19, donant una millor imatge que la mostrada davant l’equip lleidatà.

Al darrer partit del torneig, un BM La Roca molt seriós i posat al partit ha superat les lleidatanes que han estat provant amb la defensa 3:2:1, eina que l’entrenadora croata de l’equip vol emprar durant la temporada. De moment sembla que les lleidatanes estan encara en procés d’adaptació a aquest sistema defensiu i conjuntament amb les diverses pèrdues de pilota durant la segona part del matx (la primera ha tingut una total igualtat entre ambdós equips) han fet que els ràpids contracops del BM La Roca fessin que s’hagi obert una escletxa al marcador de 5 gols al minut 10 de la segona meitat (9 a 14) que pràcticament deixava el partit sentenciat.

En definitiva dos bons tests per les lleidatanes que continuaran la feina seriosa desenvolupada en les primeres setmanes de pretemporada. Ara el handicap que es planteja el cos tècnic és la impossibilitat de poder continuar la preparació al pavelló Onze de Setembre, un fet que suposa un gran trasbals en la planificació dels tècnics blaus.

La pròxima cita de les blaves serà el proper diumenge 14 de setembre, quan el club lleidatà disputarà un nou partit amistós a les 18.45 hores al pavelló de Pardinyes enfront el C.H. Ascó.