Catalunya Diari

L’atleta Antoni Carulla repeteix podi en la II Cursa de la Boira

L’atleta Antoni Carulla repeteix podi en la II Cursa de la Boira| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El corredor Antoni Carulla ha tornat a guanyar aquest diumenge la II Cursa de la Boira. Com l’any passat, Carulla ha estat el primer en fer el recorregut, amb un temps de 35 minuts 42 segons. Li han seguit Jaume Grau (36’28’’) i Mohammed Tahri (37’19’’). En la categoria femenina, Dulce Casanova, que ha arribat a la meta als 48’47’’, ha compartit podi amb Angelica Damoc (49’56’’) i Lucía Roy (51’47’’). 

El regidor d’Esports, Txema Alonso, juntament amb el president de la Federació d’Hostaleria de Lleida i coordinador tècnic de la fira, Juan Antonio Serrano, ha donat el tret de sortida a la cursa, en què hi han participat uns 200 corredors i uns 300 caminats. Així, uns 500 atletes s’han donat cita en aquesta festa esportiva, que fomenta la pràctica d’hàbits esportius i saludables.
 
Tant la cursa com la caminada han transcorregut per un circuit de 10,5 quilòmetres amb un itinerari que ha començat a Fira de Lleida i ha passat pel Parc de la Mitjana i la canalització del riu Segre. Durant el recorregut, els corredors han rebut avituallament, que s’ha repartit amb la col·laboració dels voluntaris.
 
L’activitat, organitzada per GoGoGoRunners Club Esportiu i Fira de Lleida, compta amb el suport de la Paeria, a través del projecte Lleida Sport&Emotion. Com en la primera edició, la cursa també ha estat solidària amb Down Lleida.
 
La Cursa de la Boira i la Caminada de la Boira formen part del programa d’activitats paral·leles del STM, amb una trentena de propostes que van des de jornades tècniques o conferències a demostracions i competicions esportives. Una de les novetats d’enguany és la MTB Ultramarathon Ciutat de Lleida que s’ha hagut d’ajornar per la neu i que se celebrarà al març. Durant el matí també s’han fet demostracions de gossos d’atura. El II STM ha incrementat expositors, oferta i activitats i pretén posicionar-se com un saló de referència en el sector de l’esport i turisme de muntanya.


Comentaris

envia el comentari