Catalunya Diari

L'Atlètic Segre estrena les obres de millora i presenta als seus equips

L'Atlètic Segre estrena les obres de millora i presenta als seus equips| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Atlètic Segre ha inaugurat aquest dissabte les millores realitzades, entre les que destaquen l'arranjament del solar contigu que s’ha destinat a una pista de futbol sala; la renovació del paviment del camp; la instal·lació d'un nou marcador i d'una tanca que voreja el perímetre del camp; i l'ampliació del servei de bar. 

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha visitat les obres amb el president del club, Ramon Farrús, i amb els diversos regidors que l’han acompanyat, la tinent d’alcalde Marta Camps; la regidora de barri, Dolors Arderiu, i el regidor d’Esports, Txema Alonso. El paer en cap ha assistit també a la presentació dels equips del club.
 
Ros ha felicitat el Club Atlètic Segre per la seva trajectòria i als qui l’han tirat endavant des que es va fundar l’any 1975. L'alcalde ha reconegut l’esforç i el treball dels equips tècnics com a educadors a l’hora de trametre valors als joves esportistes i per la seva dedicació i el seu temps, juntament amb la directiva, per formar-los. I ha afirmat que l’Atlètic Segre és un club que va ser capdavanter amb el tema de la gespa artificial.
 
En el seu parlament, l’alcalde ha recordat que Lleida és la ciutat de Catalunya, i la comarca del Segrià, que té el percentatge més alt d’esport base, en particular de futbol base. Ros ha acabat desitjant als equips del club una bona temporada. 
 
El Club Atlètic Segre compta per a la temporada 2014-2015 amb 467 jugadors i 32 equips de diferents categories. Aquest dissabte s’han presentat els equips a les instal·lacions del club, amb la desfilada dels jugadors al mig del camp. El nou marcador ha projectat també un vídeo de la trajectòria del club. L’acte ha acabat un focs artificials.
 


Comentaris

envia el comentari