Catalunya Diari

L’Atlètic Segre i el Senegal, units pel futbol

L’Atlètic Segre i el Senegal, units pel futbol| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 


Lleida acull aquest cap de setmana l'activitat 'Fut Solidari Lleida Atlètic Segre amb el Senegal', una iniciativa que organitza l'Associació Solidària Kasumay-Aseasd (Assotiation Sportive et Educative Atlètic Segre-Diamanguene), a les instal·lacions del Club Atlètic Segre el proper dissabte dia 6 d’octubre.
Aquesta jornada, que compta amb el suport de la Regidoria d’esports de l’Ajuntament de Lleida, té com objectiu la presentació a la societat de Lleida el projecte social i esportiu al Senegal que l’Associació Kasumay i el Club Atlètic Segre venen desenvolupant conjuntament des de l’any 2010. L’apartat esportiu d’aquest projecte el dirigeix Cheikh Gueye, senegalés afincat a Lleida i entrenador titulat per la Federació Catalana de futbol i Club Atlètic Segre.
 
La jornada compta amb la col·laboració de la regidoria d’Esports i inclourà jocs infantils, un partit de futbol juvenil preferent entre l’Atlètic Segre i el C.E. Sabadell, degustació de plats típics senegalesos i un partit de futbol solidari, entre d’altres activitats.
 
Durant tot el dia, a més, es podrà visitar exposició fotogràfica del projecte ASEASD (Assotiation sportive et educative Atlètic Segre-Diamanguene) amb l’Escola de futbol a M’Bour (Senegal).
 
Programa d'activitats
- 16.30 hores: Presentació del projecte de cooperació i esport ASEASD.
- 17.00 hores: Jocs infantils a càrrec de l’A.S. Kasumay.
- 18.15 hores: Partit futbol juvenil preferent ATLÈTIC SEGRE- C.E. SABADELL.
- 20.00 hores: Degustació de plats típics senegalesos.
- 20.15 hores: Concert solidari de música senegalesa i rumba catalana.
- 21.30 hores: Partit de futbol solidari.


Comentaris

envia el comentari