Catalunya Diari

Laura Pous i Fernando Verdasco es proclamen campions d’Espanya a Lleida

Laura Pous i Fernando Verdasco es proclamen campions d’Espanya a Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Màster Nacional Mapfre de tennis

El públic assistent ha pogut gaudir de dos grans finals. En la categoria femenina, la catalana Laura Pous s’ha proclamat campiona d’Espanya absoluta després d’imposar-se a la final la valenciana Anabel Medina, en un vibrant partit, per 6-3, 3-6 i 7-5. En la masculina, el madrileny Fernando Verdasco s’ha fet amb la victòria, superant el toledà Feliciano López per 6-7, 6-4 i 7-6, en un emocionant encontre que el públic ha seguit amb molta expectativa. Les finals masculina i femenina s’han pogut seguir en directe per televisió, fet que suposa un impacte molt positiu per a Lleida.

Alhora els dos campions s’han proclamat mestres nacionals, adjudicant-se els trofeus de Sa Majestat el Rei i la Reina. L’alcalde de Lleida, que ha assistit a les dues finals, ha lliurat aquests premis juntament amb el president de la Real Federación Española de Tenis, José Luís Escañuela.

La capitana de l’equip espanyol de Copa Federació, Conchita Martínez, ha fet entrega del trofeu a la campiona, Laura Pous, i el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro. Per la seva banda, el director del torneig, el lleidatà Albert Costa, ha lliurat la copa de campió a Verdasco, i el president de la FCT a Lleida, Ignasi García, ha fet el mateix amb el subcampió, 'Feli' López. Els dos campions han adreçat unes paraules als assistents agraint el suport que han rebut i l’organització de la competició.

Abans de començar la cerimònia de lliurament dels premis, s’ha fet un reconeixement al futbolista lleidatà, Miki Roqué, qui va traspassar l’any passat. Els pares de Roqué han rebut un ram i una samarreta signada pels finalistes de la competició en homenatge al seu fill.

El paer en cap, Àngel Ros, ha destacat que la ciutat ha estat el centre d’atenció del món tennístic estatal amb aquest Màster que ha aplegat de els millors raquetes de l’estat. Ros ha comentat que aquest diumenge s’ha registrat una excel·lent entrada i que, una vegada més, ha demostrat estar a l’alçada en l’organització de grans esdeveniments esportius com aquest. De fet, ha afegit que la pròxima cita serà la Copa del Rei d’Hoquei patins –del 27 de febrer al 2 de març- i que s’està treballant per acollir-ne d’altres.

Torneig de promeses
Paral·lelament a aquest esdeveniment esportiu s’ha fet un torneig de promeses gràcies al patrocinador Mapfre. Els guanyadors d’aquest trofeu juvenil han estat Paula Arcarons i Gerard Pascual. El representant de la firma a Lleida, Miguel García, els ha lliurat el premi. S’ha de recordar que entre els espectadors del torneig, hi han hagut algunes estrelles del tennis com Martina Hingis.

A més, 14 nens i nenes de clubs lleidatans han fet d’aplegapilotes durant la competició i hi han participat desenes de voluntaris, els quals també han rebut un reconeixement per part del públic del pavelló.


Comentaris

envia el comentari