Catalunya Diari

L'Eix Comercial de Lleida s'omplirà dissabte de bàsquet

L'Eix Comercial de Lleida s'omplirà dissabte de bà squet| Redacció - Fotografia: Força Lleida

L'Eix Comercial de Lleida i l'Actel Força Lleida han organitzat per aquest dissabte el 'Dia del bàsquet a l'Eix', una iniciativa que s'emmarca en el programa Dies Eixerits que periòdicament organitza l'associació de comerciants.

L'acció es desenvoluparà de les 17.00 a les 20.00 hores a la Plaça Sant Joan, on el club lleidatà instal·larà una cistella de bàsquet on tothom que ho desitgi podrà intentar anotar i emportar-se un obsequi. En el mateix punt, a les 18.15 hores, les cheerleaders de la Dansa Estudi faran una exhibició acompanyades per l'Hèlix, que recorrerà tots els carrers de l'Eix promocionant l'acció i apropant el bàsquet i el club als vianants.

Aquesta acció es suma a totes les iniciatives socials que el club ve realitzant aquesta temporada i que aquest Nadal s'han intensificat amb la presència d'activitats al Cucalòcum, el Campus de Nadal, el Dia del Bàsquet Lleidatà al Barris Nord d'aquest proper diumenge, la col·laboració amb el Gol Solidari, la recol·lecta solidària de sabates esportives i els dos partits de lliga al Barris Nord.


Comentaris

envia el comentari