Catalunya Diari

L'empresa Ramón Soler, primer patrocinador del Lleida Esportiu

L'empresa Ramón Soler, primer patrocinador del Lleida Esportiu| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 Els jugadors lluiran el logotip de Ferreteria Ramon Soler a la part davantera de la samarreta. A més, al Camp d’Esports la marca de Ramon Soler també hi tindrà una presència important gràcies a la publicitat estàtica que hi haurà.
 
Amb aquesta renovació del conveni el Lleida Esportiu es garanteix la continuïtat d’una de les empreses col·laboradores més destacades. En aquest sentit, el president del club blau, Albert Esteve, s’ha mostrat molt satisfet per "la confiança que diposita en nosaltres i en el projecte que vam engegar l’any passat. Li volem donar les gràcies per confiar en nosaltres i agrair-li l’esforç que fa. Estem molt contents amb el teixit empresarial de la ciutat i la província pel seu suport incondicional".
 
Per la seva banda, el responsable de l’empresa lleidatana, Ramon Soler, s’ha mostrat molt content per col·laborar amb el club blau. Per Soler aquest és un projecte "amb grans perspectives. Jo aporto el meu granet de sorra per tal de tirar endavant un projecte ambiciós. Els fitxatges són bons i s’està controlant l’àrea econòmica. Si fem el play off serà fantàstic".


Comentaris

envia el comentari