Catalunya Diari

L'entrador del Força Lleida, Joaquin Prado, veu al primer equip "amb molta il·lusió"

L'entrador del Força Lleida, Joaquin Prado, veu al primer equip "amb molta il·lusió"| Redacció - Fotografia: Força Lleida (Arxiu)

Gairebé ja a l'equador de la pretemporada, l'entrenador del primer equip del Força Lleida, Joaquin Prado, veu a l'equip "molt il·lusionat, amb moltes ganes i, com és normal, molt carregat físicament en aquests moments". Una càrrega física que "pensava que es notaria més al partit de dissabte", on l'equip va guanyar per 85 a 55 al Tarbes francès.

I tot això encara amb una fitxa lliure per fitxar a un jugador "que pot arribar aquesta setmana, la que ve o, fins i tot, d’aquí dues. I és que busquem el millor jugador per a les característiques que busquem i que s'adapti al pressupost que tenim" , ha explicat Prado, qui assegura que "la sostenibilitat és el primer objectiu del club i nosaltres no ens passarem ni un euro del pressupost que tenim per fitxar. Seguirem treballant fins trobar la peça necessària".

Mentrestant, l'equip continua fent doble entrenament de mati i tarda encara amb Samu Domínguez al marge. L'insular, amb problemes a l'espatlla, serà revisat aquesta tarda pel doctor Peirau.


Comentaris

envia el comentari