Catalunya Diari

L'entrenador del Lleida Esportiu deixa l'equip després de quatre anys

L'entrenador del Lleida Esportiu deixa l'equip després de quatre anys| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 El director tècnic del club de la Terra Ferma, Jordi Esteve, ha explicat que "l’eix del projecte està lligat al futbol base i creiem que s’han de plantejar canvis en les funcions del cos tècnic. La remuneració inferior ho van entendre, però el seu compromís amb els seus companys el porta a dir que no". Esteve ha admès que "Emili era la nostra primera opció. Avui acaba una etapa però esperem i desitgem que continuï vinculat al club en un futur". El director tècnic de l'entitat ha volgut a més "agrair la feina feta per tot l’equip tècnic" i ha destacat que "l’Emili deixa empremta al club. Sempre li estarem agraïts pel que ha fet".
 
Per la seua banda, Emili Vicente ha explicat que "ens hem sentit privilegiats i hem treballat al màxim. Hem tingut clar que aquest és el valor més important que hem pogut tenir". Pel que fa a la decisió, el de la Seu d’Urgell ha admès que "ha estat de l’equip de treball. Les noves tasques que ens encomana el club no ens permetien tenir aquest grup de treball i era molt difícil continuar com estàvem. Jo volia continuar, però no poder comptar amb els meus companys ha fet que no acceptés l’oferta". Amb tot, Vicente ha assegurat que "respecto la proposta que fa el club perquè penso que s’ha de mirar cap avall. Agraeixo la confiança de la directiva. Espero seguir col·laborant per retornar el que ens ha donat el club durant aquest anys. Sempre ens tindrà a la seua disposició. Han estat quatre anys molt bonics".
 
El tècnic de la Seu ha volgut acomiadar-se amb agraïments cap a l’afició: "Han estat molt importants aquests anys i sabem que hi ha gent que pot venir. L’afició al Lleida pot créixer i hi ha potencial". Finalment, ha volgut reconèixer als jugadors aquests anys: "Han estat la peça clau en aquesta etapa de quatre anys. Han estat molt compromesos i ho han donat tot".
 
Pel que fa a la incorporació d’un nou entrenador Jordi Esteve ha reconegut que "l’obligació del club és tenir una alternativa i ara caldrà concretar-ne una en els pròxims dies".


Comentaris

envia el comentari