Catalunya Diari

L'equip lleidatà Ski&Wave es proclama guanyador d'Espanya d'esquí nàutic

Per quart any consecutiu
Imatge de l'Alvar Noguera
Imatge de l'Alvar Noguera | LleidaDiari.cat

El Club Lleida Ski & Wake es va proclamar guanyador per equips per quart any consecutiu del Campionat d'Espanya d'Esquí Nàutic, després d'imposar en l'edició el 2018, celebrada el passat cap de setmana a Seseña (Castella-la Manxa). Un total de 40 esquiadors de tot Espanya, dels quals quinze pertanyien al Club Lleida Ski & Wake, es van donar cita en un campionat en el qual tots els participants que pujaven al podi sumaven punts per al seu equip, independentment de quina fos la seva categoria.

Imatge de Luis Noguera
Imatge de Luis Noguera | LleidaDiari.cat

 

 

Per part de l'equip lleidatà, aquests podis van anar a càrrec de Santi Barjau (or en eslàlom i salts infantils), Alex Pregel (bronze en eslàlom i plata en figures i en salts júnior); Patricia Escolar (or en eslàlom i plata en figures i salts júnior), Laura Noguera (plata en eslàlom i bronze en salts júnior), Claudia Barjau (bronze en eslàlom i or en salts i en figures júnior), Max Vilarasau (bronze en eslàlom i figures sub 21), Roger Ballús (or en eslàlom en categoria absoluta), Lluís Noguera (plata en eslàlom i en salts i or en figures en la categoria absoluta, Àlvar Noguera (bronze en eslàlom, or en salts i plata en figures en categoria absoluta), Sofia Oliva (or en eslàlom i en salts en absoluta, i Jordi Ballús, plata en eslàlom en veterans).

Imatge de la Sofia Oliva
Imatge de la Sofia Oliva | LleidaDiari.cat

 

 

A més, els representants del club lleidatà van acaparar també els premis als millors esquiadors del campionat i campions d'Espanya de combinada (els que han sumat més punts amb les seves marques depenent de la categoria en la qual competeixen) gràcies a Lluís Noguera, or a la categoria masculina, i Claudia Barjau, or en la femenina. A la combinada també van destacar Àlvar Noguera, plata en homes, i Patricia Escolar, plata en dones.

 

La propera cita per als representants del Club Lleida Ski & Wake serà el Campionat de Catalunya, que se celebrarà el 6 d'octubre al Canal Olímpic de Castelldefels. Serà l'última gran prova de la temporada i els esquiadors del club lleidatà partiran amb el cartell de màxims favorits per als llocs del podi. Els esquiadors del Club Lleida Ski & Wake prepararan el Campionat de Catalunya amb una concentració que tindrà lloc aquest cap de setmana.Comentaris

envia el comentari