Catalunya Diari

Les 3 hores de resistència de motocròs, aquest diumenge a Ponts

Les 3 hores de resistència de motocròs, aquest diumenge a Ponts| Redacció - Fotografia: Moto Club Segre

 

El Moto Club Segre serà l’encarregat de donar el tret de sortida a les activitats previstes per aquest 2013 de la 33a edició de les '3 hores de resistència de motocròs de Ponts', una cursa que es celebra al circuit 'El Bosquet' de la localitat des de 1993. Aquesta competició és la que obre el campionat de Catalunya de resistència sobre terra d'enguany.

El circuit 'El Bosquet', només per aquesta cursa, amplia el seu traçat dels 1.500 metres habituals, als 1.800 que tindrà diumenge, una ampliació que aporta dificultat al recorregut, la adequada per aquesta competició. Per aquest dia, s’espera la presència d’una cinquantena d’equips, la majoria de dos pilots, una participació molt similar a la de l’any passat, que en va reunir cinquanta-cinc. De tota manera, l’espectacularitat de la sortida en línia de mig centenar de motos, és un dels moments més clàssics i emocionants d’aquesta cursa, que s’iniciarà a les 11.00 hores, tot i que a partir de les 09.30 s'iniciaran els entrenaments per escalfar motors i musculatures.
 
Al igual com va succeir l’any passat, els equips podran participar amb dues motos diferents a la mateixa cursa; enguany continua la categoria RT1, per aquells corredors que participen en solitari, tenint classificació i premis igual que les altres classes, la RS1 i RS2. Pel que fa a la participació, qui segur hi seran són alguns dels pilots punters de passada edició com Nil Arcaron, Gerard Salavedra, José Luis Martínez (que aquest any correrà en solitari), Ramon Brucart, Aleix Díaz, entre altres. 


Comentaris

envia el comentari