Catalunya Diari

Les 4 Hores de Resistència fan vibrar el circuit de Lleida aquest cap de setmana

Les 4 Hores de Resistència fan vibrar el circuit de Lleida aquest cap de setmana| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaEn segon lloc ha quedat l’equip Inter-Car 2, amb J. Salichs i J. Costa, havent fet 171 voltes i competint també en la classe 2. L’equip Tresina Sport ha quedat en tercera posició, amb B.Bolta, A.Martínez i V. De Torre, que han registrat 170 voltes, corrent a la classe 1.

Dels 21 equips que hi ha participat, 11 han estat de l’escuderia amfitriona. Les '4 Hores de Lleida' es tracta d’una prova tipus "open", no puntuable per a cap campionat, un tret que la fa singular i fortament competitiva. Els equips estan formats per entre 2 i 4 pilots que fan relleus cada 50 minuts com a màxim. El guanyador és el que dóna més voltes al circuit després de les 4 hores que dura la cursa. Les dues categories en què es competeix són la Classe 1, amb turismes de dues rodes motrius amb un motor de coma màxim 1.600 cc, i la Classe 2, amb turismes de dues rodes motrius i un motor d’entre 1.600 i 2.000 cc.

Un any més, la prova també té una vessant solidària, ja que durant el cap de setmana s’han venut participacions per al sorteig d’una "Panera de Nadal", els beneficis de la qual es destinaran íntegrament a La Marató.

Els regidors Txema Alonso, Miquel Padilla i Paco Cerdà han assistit al lliurament de premis, que s’ha fet en acabar la prova, i han felicitat els pilots per haver participat en aquest prova, organitzada per l’Escuderia Lleida.


Comentaris

envia el comentari