Catalunya Diari

Les entrades pel Madrid-Lleida, dimarts a la venda

Les entrades pel Madrid-Lleida, dimarts a la venda| Lleida Esportiu - Fotografia: Santi Iglesias

 

El Lleida Esportiu posarà a la venda aquest dimarts, de forma exclusiva per als seus socis, 270 entrades pel partit de tornada de la segona eliminatòria del play-off al camp del Real Madrid Castilla, de 16.00h a 20.30 hores, a les taquilles del Camp d’Esports.

Cada soci podrà adquirir la seva localitat, mostrant el DNI original, i també la d’un altre soci, presentant el carnet de temporada o el DNI originals d’aquest darrer. Els abonats infantils estan exclosos de poder retirar l’entrada.
 
Al seu torn, el club blau reservarà un 10% del total de localitats que disposa (300), per repartir a parts iguals entre la Penya Rudes Lleida, la Penya És un Sentiment i la Penya Molo Esportiu.
 
En cas d’haver-hi encara entrades disponibles, dimecres l'entitat de la Terra Ferma obrirà la venda al públic en general, en el mateix horari, i cada persona podrà comprar un màxim de dues localitats.
 
L’entrada valdrà 10 euros, preu acordat entre els dos clubs per a les aficions visitants, i correspon al sector Lateral Est de la graderia de l’estadi Alfredo Di Stefano, zona on s’ubicaran els seguidors de l’equip lleidatà en l’encontre de dissabte a la ciutat esportiva de Valdebebas (18.00 hores).


Comentaris

envia el comentari