Les entrades per a la Copa del Rei d’Hoquei sobre Patins, a la venda el proper dimarts

Les entrades per a la Copa del Rei d’Hoquei sobre Patins, a la venda el proper dimarts| Redacció - Fotografia: ICG Software Lleida (Arxiu)

se celebrarà del 27 de febrer al 2 de marçweb de la Federación Española de Hoquei

La Copa del Rei d’Hoquei sobre Patins es podrà gaudir des de només 5 euros per a la base del club fins als 25 euros, amb un preu especial per als abonats del Lleida Llista de 20 euros. Els nens i nenes fins a 5 anys tindran l’entrada gratuïta.

El responsable d’esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, ha fet una crida a la participació ciutadana en aquest esdeveniment de gran magnitud, que farà vibrar la ciutat del millor espectacle esportiu. Alonso ha remarcat, molt especialment, els preus tan assequibles de les entrades, que permetran veure els millors equips d’hoquei a nivell estatal. D’altra banda, el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, ha destacat que ja s’ha iniciat la campanya de promoció de la ciutat amb motiu d’aquest esdeveniment, una campanya que s’està portant a terme en les destinacions d’origen dels diferents equips que participen al torneig. En aquest sentit, des de Turisme de Lleida s’estan comercialitzant packs turístics per facilitar que els aficionats dels diferents equips puguin gaudir d’un cap de setmana a Lleida aprofitant la celebració del campionat.

Les entrades individuals per als quarts de final –dijous i divendres- seran de només 10 euros i el preu de les entrades per a les semifinals i la final –dissabte i diumenge- seran de 15 euros. Els abonaments per a adults, que permetran l’accés a set partits, tindran un cost de 25 euros, 20 euros per als socis del ICG Llista. Els abonaments de la competició per als nens i nenes d’entre 6 i 14 anys seran només de 15 euros, i els abonaments per a la base del club tindran un cost de només 5 euros.

El campionat aplegarà per primera vegada a Lleida els millors equips de l’OK Lliga, com són el F.C. Barcelona, el H.C. Coinasa Liceo, el CP Voltregà, el C.P Vic, el Reus Deportiu, el Moritz C.E. Vendrell, el CP Cerceda i l’ICG Software Lleida com a equip amfitrió.Comentaris

envia el comentari