Catalunya Diari

Les germanes Teixidó, campiones d'Espanya de dobles aleví

Les germanes Teixidó, campiones d'Espanya de dobles aleví| Redacció - Fotografia: FCT Lleida

 

Èxit rotund de les jugadores del Club Tennis Lleida al campionat d’Espanya disputat la setmana passada a les instal·lacions de l’Sportclub d’Alacant. Aran Teixidó es convertia en sots campiona d'Espanya aleví i aquesta mateixa jugadora i l'Ares Teixidó es feien amb la victòria del campionat d'Espanya de dobles aleví.Pel matí l’Aran Teixidó s’imposava a la jugadora local Tea Pavlicic cap de sèrie núm. 1 del campionat per un contundent 61-64, això li donava dret a disputar la gran final del diumenge. Tot i que les satisfaccions no acabaven aquí, ja que en la jornada de tarda les dues bessones, Aran i Ares Teixidó aconseguien després de molts anys un campionat d’Espanya pel tennis lleidatà, imposar-se a les jugadores de l’Sport Club Pavlicic i Garceran per 61-64. 
 
La final del diumenge s’esperava amb molta expectació a les pistes alacantines, l’Aran s’havia d’enfrontar a la jugadora local Irene Garceran, cap de sèrie núm. 5 i guanyadora a les semifinals davant Mayorova, una de les favorites. L’Aran començà molt bé el partit avançant-se per 2-0, però no va ser suficient per endur-se el primer set, ja que el joc agressiu de Garceran s’imposava per 6-3. L’inici del segon set fou semblant 3-0 per l’Aran, ara si, aquest avantatge li permetia tancar el segon set per 6-4.
 
La igualtat fou la característica del tercer set, els petits detalls van donar el triomf a la jugadora local. Hi va haver un moment decisiu amb 3-2 i avantatge de l’Aran, una restada guanyadora es va escapar per centímetres; d’un possible 4-2 per l’Aran es va passar al 3-3. D’aquí al final del partit, igualtat màxima però els jocs queien del costat de l’alacantina fins al 6-3 final. 
 
L’Aran va tenir que sobreposar-se al fet que jugava contra una jugadora del club organitzador i que tenia el recolzament d’un numero important de seguidors. L'Aran va estar acompanyada per tota la seva família (avi inclòs) i per la delegació del Club Tennis Lleida encapçalada pel president, Jorge Culleré, i acompanyat pel director esportiu, Ramon Melé.


Comentaris

envia el comentari