Les ‘lleones’ del Pardinyes continuen escalant posicions

Les ‘lleones’ del Pardinyes continuen escalant posicions| Redacció – Fotografia: Joan Vallverdú

L'equip sènior negre femení del Club Handbol Lleida Pardinyes han rebut aquest dissabte a l'Handbol Gavà per disputar el partit corresponent a la novena jornada de Lliga Catalana. Una trobada on les 'lleones' del Pardinyes han dominat pràcticament tot el partit aconseguint la setena victòria de la temporada amb un resultat final de 33 a 21, que posiciona a les lleidatanes en la quarta posició de la classificació empatades a punts amb les terceres, l'Handbol Vilamajor.

Així doncs, el que va iniciar com una aposta per mantenir la plaça en la categoria -sense la incertesa i el patiment de la darrera temporada-, passa a ser una lluita per les primeres posicions de la Lliga.

La primera part del matx va iniciar amb un ritme fluix per ambdós conjunts que deixava un marcador força igualat. No obstant això, a mesura que avançaven els minuts, les 'lleones' anaven imposant el seu ritme amb un joc fàcil i efectiu per arribar al final de la primera part amb un resultat de 17 a 10 en l'electrònic.

En la represa, les del Pardinyes van accelerar la marxa i van imposar un ritme de partit més dur amb una defensa gairebé implacable que va provocar que les noies del Gavà no marquessin cap gol durant els deu primers minuts. Pel que fa a les accions ofensives, el Pardinyes aconseguia moure la pilota amb soltesa i gairebé tots els atacs finalitzaven amb gol, arribant al final del partit amb una victòria per 33 a 21.

Aquest nou triomf posiciona a les 'lleones' en la quarta posició de la classificació, empatades a 14 punts amb les terceres classificades. Cal destacar també, el debut de la jugadora Cristina Morell, que junt amb les seves companyes van aconseguir una gran victòria en un partit còmode, fàcil i efectiu.