Catalunya Diari

Les obres dels camps de gespa de la UE Balàfia i el CF Pardinyes, enllestides

Les millores es realitzen fruit del conveni entre els clubs i l’Ajuntament de Lleida
Les obres inclouen l’obra civil, la instal·lació del reg i la col·locació de gespa artificial de darrera generació. | LleidaDiari.cat

Les obres dels camps de gespa que s’estan realitzant als camps de l’ UE Balàfia i el CF Pardinyes estan enllestides. El coordinador d’esports de l’Ajuntament de Lleida, Rafa Carpi, juntament amb l’arquitecta municipal han visitat aquest dimecres al matí els treballs que s’estan realitzant als dos camps. L’alcalde de Lleida i els presidents d’ambdós clubs van signar el conveni de col·laboració el passat mes de desembre que establia que l’Ajuntament de Lleida els concedia una subvenció plurianual del 100% de les quotes de l’operació financera entre el club i l’entitat bancària. Les obres inclouen l’obra civil, la instal·lació del reg i la col·locació de gespa artificial de darrera generació.

La Paeria va adjudicar a l’empresa Mondo aquestes actuacions, que s’afegeixen a les que ja ha dut a terme l’Ajuntament de Lleida als camps de la UE Bordeta i l’AEM del Secà de Sant Pere. En els darrers anys, la Paeria ha col·locat gespa artificial en onze camps de futbol a la ciutat. El canvi de gespa dels diferents camps de futbol municipal de la ciutat es realitza cíclicament a mesura que la gespa artificial compleix uns deu anys. Les pròximes actuacions previstes per l’Ajuntament de Lleida seran el camp de gespa artificial de futbol 11 al CE FIF Lleida i el CE Ciutat Jardí.

 

 Comentaris

envia el comentari