Catalunya Diari

Les promocions envaeixen el gimnàs Royal Lleida

Les promocions envaeixen el gimnàs Royal Lleida| Redacció - Fotografia: Royal Lleida

 

Les promocions envaeixen el gimnàs Royal Lleida durant el mes d'abril. Els socis del centre esportiu i les noves persones que s'hi inscriguin gaudiran de descomptes en la matrícula i/o serveis de pàdel, nutrició, estètica i fisioteràpia. Voleu saber més?

En pàdel, les persones que s'apuntin a l'escola de pàdel tindran la primera classe gratuïta, apuntant-se de 19.00 a 20.00 hores o de 20.00 a 21.00 hores.
 
L'àrea de nutrició ha dissenyat una oferta per preparar el teu cos per la primavera. Per només 89 euros t'ofereixen la primera i la segona visita + tres seguiments nutricionals + un tractament Aroms (a escollir entre dos: per captar greixos o bé per ajudar a eliminar toxines i depurar).
 
En estètica durant tot el mes d'abril hi haurà un 40% de descompte en tots els productes d'estètica i bellesa.
 
En fisioteràpia, comprant dos tiquets et regalaran una sessió de 20 minuts personalitzada a l'SPA. Aquesta oferta és vàlida si els tiquets es gasten de dilluns a dimecres de 08.00 a 13.00 hores.
 
I per això no fos poc, si portes a un amic a Royal tindreu premi els dos. Ell/ella tindrà la matrícula gratuïta i tu un tractament d'estètica i bellesa per tu. T'ho deixaràs perdre?
 
Totes les ofertes són vàlides fins al 30 d'abril.Comentaris

envia el comentari