Catalunya Diari

L'esport, la cultura i la història es donen la mà en la 8a edició de la Cursa dels Templers de Lleida

L'esport, la cultura i la història es donen la mà en la 8a edició de la Cursa dels Templers de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 "Un entorn idílic on l’esport, la convivència i els valors converteixen aquesta cursa en una gran festa ciutadana", ha remarcat el regidor d’esports de la Paeria, Txema Alonso, qui ha presidit la presentació de la cursa.
 
La carrera, que enguany arriba a la 8ª edició, és una iniciativa que barreja esport, cultura i història, per les seves característiques que la lliguen d’una manera especial al territori de Lleida. El president de l’Associació KmO Ponent, Jordi Carol, ha explicat que en aquesta edició de la cursa s’han eliminat les begudes ensucrades i es repartirà aigua i suc de fruita ecològic i fresc, coca de sucre i gelat. D’altra banda, també cal remarcar que hi haurà 36 premis amb forma de lots amb productes de les Terres de Lleida oferts per Plusfrec i una gran bossa per als corredors que inclòurà una ampolla d’oli ecològic d’alta qualitat de l’associació Trenca. El 100% dels diners que aporten els atletes amb la inscripció va a parar a empreses de la demarcació de Lleida.
 
El mateix dia de la cursa, Turisme de Lleida instal·larà a l’entorn del Castell dels Templers un conjunt de jocs artesanals per distreure els més menuts de la família. A més a més, també promourà la difusió de la Cursa dels Templers fent-ne difusió a tarvés de les xarxes socials i facilitant les inscripcions presencials a l’Oficina de Turisme de Lleida. A més, cal remarcar que el dia de la cursa el Castell dels Templers romandrà obert, i es repartiran invitacions entre els participants a la cursa per visitar-lo un altre dia.


Comentaris

envia el comentari